آجیلها و تخمهها را میتوان را به صورت خام یا بوداده مصرف کرد و البته از زمانهای قدیم در سفرههای ایرانیان وجود داشته و تبدیل به نمادی از فرهنگ غذایی ما شده است. بیشتر آجیلها دارای میزان زیادی کالری هستند، اما مصرف آنها میتواند برای سلامت بدن مزایای زیادی به همراه داشته باشد.
تخمه ها مانند ماهی ها از نظر امگا 3 غنی اند. امگا 3 موجود در تخمه ها به کاهش بی نظمی های ضربان قلب، تری گلیسرید خون، خطرات تشکیل لخته، سرعت سخت شدن شرایین، خطر فشارخون بالا و کاهش سرطان و اختلالات رفتاری در جوانان کمک می کند و برعکس امگا3 های دارویی، خطر مسمومیت ندارند.
تمام انواع حبوبات ارزش غذایی بالایی دارند که در بین آن ها لوبیا پروتئین ، فولیک اسید و فیبر بالاتری دارد . زمانی که حبوبات را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، ممکن است که با کمی نفخ و یا مشکل در گوارش مواجه شوید که می توانید با پختن حبوبات این اثر ها را کاهش دهید .
میانوعده بخشی از یک رژیم غذایی سالم و مفید است اما انتخاب غذاهای نامناسب ارزش غذایی میانوعدهها را از بین میبرد. بادام درختی (Arboreal-almond) یکی از آن میانوعدههای مغذی و مفیدی است که نه تنها باعث ایجاد حس سیری میشود.